top of page

Met een focus op welzijn

Wie zijn wij?

Sohuman is een opleidingscentrum gericht naar de studie van het menselijk lichaam, ziekte, gezondheid, gedrag en communicatie.

SoHuman levert door het aanbod van vormingen met betrekking tot geestelijke en lichamelijke gezondheid een bijdrage aan de instandhouding van een gezonde leefstijl en verbetering van de  gezondeheid.

Onze website ging 1 december 2014 online met als missie informatie te verstrekken over de algemene en geestelijke gezondheidszorg.

Onze opleidingen vinden steeds plaats in Hasselt

Doelgroep

In principe biedt Sohuman informatie aan elke zorgprofessional (in opleiding), mantelzorger of iedereen met interesse in de gezondheidszorg.

We merken dat ons doelpubliek erg divers is. We verwelkomen je graag op één of meerdere opleidingsavonden...

Onze opleidingen worden tevens aangeboden op maat van uw organisatie, bedrijf of vereniging. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen in verband met een opleiding op maat

Wie zijn onze docenten?

Onze docenten zijn freelancers. Zij beschikken over de nodige kwalificaties en diploma's en hebben een opleiding in één of ander specialistisch vakgebied in de gezondheidszorg of elders doorlopen. In combinatie met de nodige praktijkervaring, weten zij maar al te goed waar de noden en betrachtingen van gezondheidswerkers, opleidingsverstrekkers en cliënten zich situeren. 

Meestal vind je ook informatie over de docent terug op de webpagina van de opleiding die jij koos! 

 

Over Mark Hiemeleers - zaakvoerder

 

Mark Hiemeleers is bezieler en zaakvoerder van Sohuman, werkte 11 jaar als verpleegkundige in een psychiatrische zorginstelling op een behandel- en opname- afdeling voor volwassenen met lichte tot matige persoonlijkheids- en stemmingsstoornissen, secundair relationele, sociale- en verslavingsproblematiek.

In de daaropvolgende, voorbije 20 jaar specialiseerde hij zich in verschillende takken van de gezondheidszorg en deelt zijn kennis als docent en trainer Algemene en geestelijke gezondheidszorg. 

Samen kunnen we meer

Contacteer ons voor een opleiding op maat of een gezamelijk project!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor uw mail!

Wij nemen spoedig contact met u op!

bottom of page