top of page

Hypnose als tool in de zorg

Prijs

75€

Tijdstip

28 september 2023 19u-22u

Inhoud

Hypnose als Tool in de Zorgsector: Ontdek de Kracht van Hypnotisch Taalgebruik


Introductie:


Welkom bij onze 3-uur durende training "Hypnose als tool in de zorgsector". In deze boeiende en interactieve sessie leer je hoe je hypnotisch taalgebruik kunt inzetten om pijn en angst bij patiënten te verminderen, het genezingsproces te versnellen door het placebo-effect te vergroten en het algehele comfort voor de zorgvrager te verbeteren. Beheers technieken zoals de unieke Taalmagie-formule, hypnotische verhalen, embedded commands, yes-sets, pacing en leading, en nog veel meer. Vergroot je communicatieve vaardigheden door samen te werken met het onbewuste van de zorgvrager en speel met hypnotische taalpatronen als een pro.


Wat je leert:


1. **De unieke Taalmagie-formule**: Ontdek de geheimen achter de Taalmagie-formule en hoe je deze kunt toepassen om krachtige, hypnotische boodschappen over te brengen.


2. **Hypnotische verhalen**: Leer hoe je meeslepende en beeldende verhalen kunt vertellen om het onderbewustzijn van je patiënten te beïnvloeden en hen te helpen ontspannen en genezen.


3. **Embedded commands**: Begrijp hoe je verborgen commando's in je communicatie kunt verwerken om doelen en suggesties direct aan het onbewuste brein van je patiënten over te brengen.


4. **Yes-sets**: Maak kennis met de kracht van yes-sets en hoe je ze kunt gebruiken om vertrouwen op te bouwen en je patiënten open te stellen voor suggesties.


5. **Pacing en leading**: Leer hoe je kunt afstemmen op de ervaringen van je patiënten en hoe je hen in de richting van positieve verandering en genezing kunt leiden.


6. **En nog veel meer**: Verdiep je kennis van hypnose en hypnotisch taalgebruik met aanvullende technieken en inzichten die je zullen helpen om je patiënten beter te ondersteunen.


Conclusie:


Mis deze kans niet om je communicatieve vaardigheden te vergroten en een diepgaande impact te hebben op het leven van je zorgvragers. Meld je nu aan voor onze training "Hypnose als tool in de zorgsector" en ontdek hoe jij de kracht van hypnose kunt benutten om het welzijn van je patiënten te verbeteren en hun genezingsproces te versnellen. Beheers de kunst van hypnotisch taalgebruik en wordt een betere zorgverlener.

Docent - Trainer

Baud Vandenbemden

Baud Vandenbemden

Wanneer ik met mensen werk, is het mijn streven om te verbinden. Ik begeleid je naar meer contact met jezelf, met anderen, met wat je echt wil, met wat je te doen hebt, met de wereld waarin je leeft,...
Door in contact te komen met de binnenkant, kun je in contact komen met de Kern van jezelf en de ander. Dit is de basis van ethisch handelen en authentiek persoonlijk leiderschap.
Ik begeleid sinds 1999 mensen en groepen.
Daarnaast blijf ik me constant ontwikkelen in diverse methodes en stromingen, zoals:
Thema Gecentreerde Interactie, Taoïsme en Hypnotherapie.

bottom of page