top of page

Omgaan met borderline (II)

Inschrijvingsgeld

VOLZET €60, €25 stud.

Tijdstip

20 november 2023 19u-22u

Inhoud

Omgaan met borderline - deel II


Het is aangewezen deel I 'Borderline of emotieregulatiestoornis mee te volgen om vervolgens het tweede deel te begrijpen.


In onze eerste vorming 'Borderline of regulatiestoornis besteden we veel aandacht aan het gedrag en de symptomen van deze stoornis.


Al deze info op zich is nodig om deze stoornis te begrijpen.


Tijdens deel II 'Omgaan met borderline' gaan we het effect van het borderline- gedrag op het gedrag van de mensen die met deze persoon samenleven verder onder de loep nemen.


Wanneer je als hulpverlener, familielid of partner het gedrag van de persoon met borderline kan begrijpen en doorzien, wordt het gemakkelijker jezelf tegen dit borderline gedrag te beschermen.


Eigen grenzen is cruciaal om de controle weer in eigen hand te nemen.


Hoe hiermee aan de slag te gaan ontdek je tijdens deze avondvorming


Inschrijven kan via onderstaande link:
Docent - Trainer

Mark Hiemeleers

Mark Hiemeleers is bezieler en zaakvoerder van Sohuman, werkte 11 jaar als verpleegkundige in een psychiatrische zorginstelling op een behandel- en opname- afdeling voor volwassenen met lichte tot matige persoonlijkheids- en stemmingsstoornissen, secundair relationele, sociale- en verslavingsproblematiek.
In de daaropvolgende, voorbije 20 jaar specialiseerde hij zich in verschillende takken van de gezondheidszorg en deelt zijn kennis als docent en trainer Algemene en geestelijke gezondheidszorg.
oa.:
Coachen/coachingskills, coachen en omgaan met groepen / groepsdynamica
Mentor/ begeleider individueel groeiproces studenten.
Professionele scholing in gesprekstechnische en hulpverlenende vaardigheden vanuit client-centered invalshoek ter begeleiding en ondersteuning van de cliënt.
Docent/trainer communicatieve vaardigheden(axioma's communicatie, assertiviteit, feedback, kernkwaliteiten...)
Docent Medische basiskennis
Anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, algemene ziekteleer.
Psychologie & psychopathologie
Palliatieve zorgverlening, pijn en pijnbestrijding
Docent en praktijklector Geestelijke Gezondheidszorg, meer specifiek psychiatrische ziekteleer en psychiatrische verpleegkunde

Mark Hiemeleers
bottom of page