top of page

  'NLP - Workshop'

Jean - Marie Liesens

Dinsdag 21 september 2021 19u00-22u00

Inhoud

Wil je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!!

NLP of Neuro-Linguïstisch Programmeren is een doeltreffend middel om vanuit je eigen kracht te gaan leven. Het helpt je bewust te worden van aangeleerde programmaties (patronen) die je belemmeren en geeft je technieken in handen om die te veranderen volgens wat voor jou klopt.

NLP geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je nodig hebt. Het is een middel voor een effectieve en heldere communicatie, zowel met jezelf als met anderen.

In deze workshop maak je kennis met enkele basisfundamenten van NLP en krijg je een aantal concrete tools mee. Zo kan je de nieuwe inzichten rechtstreeks meenemen en toepassen in je dagelijkse communicatie.

Tijdens deze workshop

1. Verwerf je inzicht in de basisbeginselen van NLP

2. Ontdek je hoe jouw perceptie je leven kleurt en hoe je hierin meer vrijheid kan ontwikkelen

3. Je leert helder en effectief met jezelf en met anderen kan communiceren, waardoor je meer impact hebt

Doelgroep: iedereen die wil kennismaken met NLP, ter persoonlijke ontwikkeling of met professionele bedoelingen!

Jean - Marie Liesens

Jean-Marie Liesens biedt als (loopbaan)coach / trainer een doorgedreven begeleiding aan doorheen een groei- en/of veranderingsproces voor elke professional, leidinggevende, …

Centraal staat het ontwikkelen van een eigen visie vanuit een persoonlijk leiderschap.

Als coach biedt hij een breed begeleidingsspectrum aan naar zowel het beroepsmatige – obstakels op de werkvloer, pijnpunten in de job,… – alsook naar persoonlijke groei en bewustwording.

Belangrijk voor hem is de ondersteuning en motivatie naar de cliënt toe. Dit wordt een leerproces met als doel : focus op je sterke punten, haal het beste uit jezelf !

Als HR-manager met ruim 25 jaar professionele ervaring, stuurt hij dagdagelijks mensen aan.

Na het succesvol volgen van diverse opleidingen en trainingen in coachingtechnieken kan hij bogen op een ruime kennis en bagage.

Jean-Marie wil dit aanbieden en delen met een ruim publiek en richtte daarom in 2012 zijn eigen bedrijf op : “YouTakeTheLead”.

Doelgroep

Deze vorming is voor iedereen toegankelijk.

Je ontvangt steeds een hand-out en een aanwezigheidsattest.

We starten op vanaf 8 personen!

We werken in een goed geventileerde ruimte, met social distancing en mondmasker in een beperkte groep

Kostprijs

€60

Bevestig je deelname via het inschrijvingsformulier

bottom of page