SoHuman - ZORGOPLEIDINGEN -  Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en communicatie


 NIEUW!

OUT OF THE BOX

Workshop Creatief denken

Frank Jordens

4 mei 2020 , 19u-22u00

Inhoud

Workshop “Out-of-the-box denken”

In een workshop “Out-of-the-box denken” worden de deelnemers op een luchtige manier geconfronteerd met hun alledaagse denkpatronen.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat die denkpatronen meer dan 80% bepalen van het dagdagelijkse handelen.

Het ontdekken van deze denkpatronen en zekerheden, de dominantie ervan ervaren en het nut inzien van een andere manier van denken is de rode draad in deze workshop.

In onze dagelijkse job denken we vaak in patronen en gaan we steeds de gemakkelijk te betreden paden volgen. Out-of-the-box-denken is net denken in een bochtje en proberen andere paden op te zoeken.

Voor velen is echter het begrip “creativiteit” erg zweverig en ongestructureerd. Wat is dat nu het “out-of-the-box” denken en wat kan dat voor ons betekenen? ­

We gaan het begrip “Creativiteit” begrijpen, en enkele creatieve vaardigheden en attitudes leren.

Met voorbeelden en filmpjes worden de deelnemers ondergedompeld in deze Creative Awareness en leren ze 6 creatieve vaardigheden en attitudes.

Het toegepast creatief denken kan men in het dagelijks leven gebruiken en kan je leven wel eens veranderen.

Vaak ervaren de deelnemers deze workshop als een eye-opener.

Het Out-of-The-box denken brengt immers veel inspiratie voor zowel het professionele als privé.

Jordens Frank 

Over de docent

Frank Jordens is een kameleon die van vele markten thuis is. Reclame- en communicatie-expert, trainer-consultant, brainstormfacilitator en presentator.

Meer dan 15 jaar was hij actief als creative- en accountdirector in de reclame wereld. De laatste 12 jaren is hij zich gaan toeleggen op training en consulting.

Als creativiteit- en innovatiestimulator is hij vooral bezig met het begeleiden van bedrijven en organisaties naar nieuwe producten, nieuwe diensten.

Met zijn gedreven passie, zijn deskundigheid en zijn kennis van de wereld is deze “ideeënmanager” altijd weer op zoek naar onderscheidende en relevante ideeën om dingen anders aan te pakken, nieuwe strategieën te bedenken, problemen op te lossen, te innoveren en te veranderen.

Met zijn partnerteam “Woww” is hij een veel gevraagd brainstormfacilitator en innovatiecoach.

Zijn workshops zijn altijd met “Creativiteit” als rode draad. Creatieve verkooptechnieken, Time-management, non-verbale communicatie, change-management en creativiteitstrainingen zijn enkele van zijn specialiteiten.

www.woww.be

www.komuitjecomfortzone.be

www.anderskijken.biz

Wanneer?

Maandag 4 mei 2020

19u00-22u00

Locatie:

SoHuman

Gouverneur Roppesingel 83,

3500 Hasselt

(Smartspace)

Kostprijs

€60

Bevestig je deelname via het inschrijvingsformulier