top of page

Kennismakingscursus Voetreflexologie REEKS 2

Prijs

€235

Tijdstip

3 do- av, 19u-22u, 18/4, 25/4, 2/5/2024

Inhoud

Voetreflexologie Kennismakingscursus

Gedurende 3 avonden maak je kennis met reflexologie. Je leert stap voor stap de technieken aan en na 3 lessen kan je reeds een behandeling geven. Zelfs na de eerste les kan je al voelen wat het met je doet, want we oefenen op mekaar..

De lessen gaan door in kleine, gezellige groepen. Er is geen voorkennis vereist, de cursus staat open voor iedereen.

Nadat je een korte opleiding reflexology gedaan hebt kun je met enkele handgrepen een aantal kleine ongemakken verlichten in je eigen gezin, bij vrienden en in familie. Dat is welkom in je directe omgeving.

Het is voor jezelf ook leuk om iemand eens te verwennen met een behandeling van zijn of haar voeten. Het brengt rust en ontspanning. Het is een ware weldaad voor mensen in deze haastige tijd. Ontspanning nodigt het lichaam uit om weer in het juiste ritme te lopen. De

Bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor er een betere voeding van elke cel plaatsvindt. Afvalstoffen worden sneller verwijderd waardoor ongemakken in darmen, nieren, longen, huid enz sneller verdwijnen.

Een kennismakingscursus maakt je nieuwsgierig, je wilt meer weten. Je kan daarna steeds een professionele opleiding volgen wanneer je er je beroep van wilt maken. Op internet kan je steeds de nodige informatie vinden van opleidingen en bijscholingen.

Een volledige opleiding tot Gecertificeerd Professioneel Reflexoloog kan je volgen bij onze partnerorganisatie www.goldenfeet.be


Meer info kan je bekomen via zaakvoerder@goldenfeet.be


Docent - Trainer

Kelly Siborgs

Kelly Siborgs

Als verpleegkundige weet ik eens te meer wat zorg en zelfzorg inhoudt. Meer dan twintig jaar geleden mocht ik zelf ervaren hoe reflexologie mijn leven en gezondheid meer in balans bracht. De kracht die ik van mijn eigen lichaam ervaarde, spoorde me aan om me verder te verdiepen in de wondere wereld van de voetreflexologie. Op deze manier wilde ik ook betekenis geven aan een ander zijn welzijn. Welzijn is, in mijn ogen, meer dan het ontbreken van een ziekte. Hoe krachtig is het om elke keer vast te stellen hoe heilzaam je eigen lichaam is! Met enkel twee handen ...
Wist je dat reflexologie al duizenden jaren oud is? Dat de reflexen van de voeten het spiegelbeeld vormen van alle organen, klieren en lichaamsdelen? Boeiend toch! Mocht ik je interesse hebben opgewekt, ga dan zeker met mij mee op pad tijdens de volgende 3 avonden!

bottom of page