top of page

Burnout- preventie

Inschrijvingsgeld

€75

Tijdstip

24 augustus 2023
19u-22u

Inhoud

**Voorkom een burn-out met onze exclusieve avondtraining!**

 

Burn-outs kunnen iedereen treffen, maar mensen met veel drive, verantwoordelijkheidsgevoel en idealisme lopen een groter risico. Een burn-out ontstaat vaak door het systematisch overschrijden van je eigen grenzen en te weinig zelfzorg. Gelukkig is er een oplossing: onze unieke avondtraining "Burnout-preventie"!

 

In deze inspirerende sessie leer je je eigen grenzen beter voelen en respecteren. We helpen je de oorzaken te herkennen die ervoor zorgen dat je over je grenzen gaat en hoe je deze patronen kunt ombuigen. Rust vinden midden in de drukte is de beste preventie, en dat is precies wat je tijdens deze avond leert.

 

Onze ervaren trainer, Baud Vandenbemden, combineert concreet toepasbare theorie met effectieve en eenvoudige zelfzorgoefeningen. Als je denkt dat je geen tijd hebt voor deze training, dan is dit juist hét moment om je in te schrijven! Zoals het gezegde luidt: "Als je geen tijd hebt voor deze training, moet je je zeker inschrijven."

 

Mis deze kans niet om jezelf beter te leren kennen en een burn-out te voorkomen. Schrijf je nu in en ontdek hoe je een betere balans kunt vinden tussen werk en privé.Docent - Trainer

Baud Vandenbemden

Wanneer ik met mensen werk, is het mijn streven om te verbinden. Ik begeleid je naar meer contact met jezelf, met anderen, met wat je echt wil, met wat je te doen hebt, met de wereld waarin je leeft,...
Door in contact te komen met de binnenkant, kun je in contact komen met de Kern van jezelf en de ander. Dit is de basis van ethisch handelen en authentiek persoonlijk leiderschap.
Ik begeleid sinds 1999 mensen en groepen.
Daarnaast blijf ik me constant ontwikkelen in diverse methodes en stromingen, zoals:
Thema Gecentreerde Interactie, Taoïsme en Hypnotherapie.

Baud Vandenbemden
bottom of page