top of page

Demo Gevoelsthermometer

Inschrijvingsgeld

Gratis demo App

Tijdstip

26 oktober 2023 19u30-20u30

Inhoud

Maak kennis met de Gevoelsthermotmeter - App


Deelname aan deze avond is gratis - Schrijf jezelf in als zelfstandig hulpverlener of als vertegenwoordiger/werknemer van een organisatie of zorgverlenende instelling


Kom vrijblijvend het brede toepassingsgebied van deze unieke app beluisteren en ontdek de meerwaarde in een hulpverlenende, coachende of begeleidende context


Deze Gevoelsthermometer- app zou het zorglandschap ingrijpend kunnen veranderen.


Onze doelgroep is omvangrijk: psychologen, scholen, privé praktijken, coaches, dokters, psychiaters, CLB, therapeuten, ...


Registreren van gevoelens door de cliënt is belangrijk om er nadien over te kunnen communiceren...

Het verwoorden van emoties start met de bewustwording ervan.


Recent ontwikkelden Steven Vints en Philip Willems van MentIT een app die het bijhouden van emoties een stuk handiger maakt.


De Gevoelsthermometer-app (gratis voor gebruikers) is een hands-on manier om gevoelens in een situatie te registeren én om erover te communiceren met een hulpverlener.


De app is voor heel wat leeftijden en niveaus beschikbaar: je kiest immers zelf (of met hulp van een hulpverlener) welke gevoelens je al dan niet in de app kunt kiezen zodat iemand met bijvoorbeeld autisme niet verdwaalt in te moeilijke keuzes of concepten.


Je kunt ervoor kiezen om connectie te maken met een hulpverlener die beschikt over het Gevoelsthermometer dashboard. De hulpverlener kan dan jouw geregistreerde gevoelens mee opvolgen. Er is zelfs een mogelijkheid om via de berichtenmodule direct in communicatie te treden met de hulpverlener.

Een dubbele winst dus!


Enerzijds heb je de mogelijkheid om je gevoelens neer te schrijven en daardoor een beter beeld te krijgen van hoe je je voelt; je weet dan hoe je dag of week verlopen is. Anderzijds kan een hulpverlener zicht krijgen op hoe het met je gaat waardoor een gesprek sneller efficiënt en helpend kan worden. Via berichtjes heb je de mogelijkheid om tussentijds van gedachten te wisselen met je hulpverlener over je gevoelens.


Tijdens deze avond laten we je kennismaken met de gebruiksvriendelijkheid van onze app. Dit gaat zeker jouw enthousiasme prikkelen. Anderzijds zal communiceren met je cliênt directer en effectiever gebeuren!


We ontmoeten je graag tijdens onze demo-avond over de Gevoelsthermometer- App!


Schrijf je in via de volgende link:Docent - Trainer

Philip Willems - Steven Vints

Ontmoet Philip en Steven. Zij bedachten de Gevoelsthermometer in 2020 vanuit hun eigen ervaring. Zo was Steven cliënt bij Philip. Samen ontdekten ze hoe de Gevoelsthermometer een meerwaarde was in de begeleiding.

Philip Willems - Steven Vints
bottom of page