top of page

Zelfzorg en assertiviteit

Inschrijvingsgeld

€75

Tijdstip

24 oktober 2023 19u-22u

Inhoud

Zelfzorg en assertiviteit


Zelfzorg is het opnemen van een actieve rol in je eigen fysieke, emotionele en mentale welzijn. Zelfzorg is belangrijk om een gezond leven te lijden, en jezelf te volle te kunnen ontplooien. Zelfzorg zorgt ervoor dat je, alleszins in periodes van stress, toch kan rekenen op je veerkracht. Via verschillende invalshoeken kan je jouw veerkracht op vlak van assertiviteit verhogen.


Assertiviteit is opkomen voor jezelf en je eigen belangen in verschillende situatties, zonder de ander te kwetsen. Daarom is het belangrijk om assertief te zijn, je bent communicatiever, reageert gepast en je voorkomt dat je over je grenzen gaat.


Net zoals zelfzorg is assertiviteit een vaardigheid die je kan leren, sterker nog, de twee zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden.


Is je interesse gewekt? Neem dan zeker deel aan deze avondvorming!


Inschrijven kan je hier:
Docent - Trainer

Baud Vandenbemden

Wanneer ik met mensen werk, is het mijn streven om te verbinden. Ik begeleid je naar meer contact met jezelf, met anderen, met wat je echt wil, met wat je te doen hebt, met de wereld waarin je leeft,...
Door in contact te komen met de binnenkant, kun je in contact komen met de Kern van jezelf en de ander. Dit is de basis van ethisch handelen en authentiek persoonlijk leiderschap.
Ik begeleid sinds 1999 mensen en groepen.
Daarnaast blijf ik me constant ontwikkelen in diverse methodes en stromingen, zoals:
Thema Gecentreerde Interactie, Taoïsme en Hypnotherapie.

Baud Vandenbemden
bottom of page